top of page
Mobil.jpg

ANTROPIA

Velkommen til Københavns Universitet og stort tillykke med din studieplads på antropologi! Du er nu officielt en af Antroperne. Du er blevet tildelt et Hus og vil snart blive kontaktet af Lederne af dit Hus. Dit Hus er ét ud af otte, og du undrer dig nok over hvad der forbinder alle disse Huse. Historien lyder at Antropia engang har været et samlet land, indtil de blev uvenner over noget, som ingen kan huske, og de 8 Huse er nu i evigt skænderi.


For hver generation tog Husene i stigende grad fjendtligheden til de andre Huse til sig, for til sidst næsten helt at glemme deres fælles land, Antropia. De nuværende Ledere fra de forskellige Huse har netop fået beskeden om at de langt om længe må være med i Eurovision. Husene tilbyder derfor deres medlemmer at repræsentere deres Hus ved Antropia Got Talent, for at finde ud af hvilket Hus, der er den retmæssige repræsentant for Antropia til Eurovision. Alle husene skal derfor for første gang i måske hundredtusindvis af år mødes på et eventyr i hovedstaden, Antropolis.

Er du stadig ikke helt klar over, hvad du er gået ind til? Så er du nok ikke alene. På antropologi forsøger vi at gøre det eksotiske familiært og det familiære eksotisk. Vores fag undersøger alt fra hanekampe i Bali til julegaver i Danmark. Antropologer tager intet for givet. Vores egne vaner og traditioner er i virkeligheden lige så mystiske som dem hos andre folk. Du skal i det hele taget glæde dig til at blive rystet godt og grundigt i din grundvold, når forskellige antropologer og deres feltarbejde udfordrer dit syn på verden og dig selv. Fat din tropehat og gør dig klar til Antropia Got Talent.

For at finde den sande rusånd frem, vil du have mulighed for at deltage på rusforløbet d. 24.-28. august, hvor du vil få styrket din uendelige eventyrlyst. Vi vil guide dig igennem denne nye tid og forhåbentlig gøre den lidt mindre uoverskuelig.

Vi håber, du bliver lige så glad for studiet, som vi er!
 

DIG - OG OS

DINE MEDSTUDERENDE PÅ INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

bottom of page