top of page

'OVERBLIKKET'

Det kræver stort kørekort til excel at...

  • ... holde styr på en ny årgang af studerende, arrangere hyttetur, intro-fester og ryste-sammen-arrangementer.

  • ... kommunikere til og indsamle feedback fra de studerende, når sker noget nyt i Studienævnet. 

  • ... arrangere fredagsbarer, temafester, bankospil og andre sociale arrangementer på studiet.

  • At opsætte tværfaglige events, hvor ny inspiration hentes og nye venskaber skabes.

Facebook hjælper os et stykke af vejen - men opslag har det med at drukne i målrettede reklamer, kattevideoer og vores bedsteforældres seneste indkøb.

Dette ændrer sig nu. I skrivende stund designes en platform til kommunikation mellem tutorer, fagråd, studenterudvalg og de nye og gamle studerende. 

Platformen er en guide til campus og det gode studieliv, som alle har studerende har ved hånden hele tiden. 

Det faglige overlades til studierne - dette projekt handler kun om de sociale og tværfaglige aktiviteter. Alt det, som alt for nemt forsvinder på skolens egen hjemmeside.

Med lidt held sætter projektet fut under IT-afdelingerne på de enkelte institutioner, så de får skabt lokale, brugervenlige platforme, som alle studenterforeninger og -aktører får adgang til. Så Facebook kan droppes, når vigtige beskeder skal deles med de studerende.

Vil du være med til at skubbe projektet i mål? Udfyld skemaet herunder og vi kontakter dig snarest.

FAQ

Hvad er 'OVERBLIKKET'? 

'Overblikket' (Ja, vi leder efter et bedre navn...) er arbejdstitlen på mobiltjenesten, som giver den almindelige studerendes information om det praktiske, det tværfaglige og det sociale på campus, meget gerne på tværs af fagrænser.  

Hvem står bag? 

Ideen opstod hos bærende kræfter bag studenterinitiativerne Creative Writing KUAINDSIGTERFrokostAfspænding, HoWrU, KandiDating og DM i Røvhul, som alle ønsker at udvide projekterne til alle landets videregående uddannelser.

Siden er tilkommet fagrødder, tutorer, festudvalgsfolk og studerende engageret i alt fra filmklubber, revyer over debatfora til studentermedier.

Alle har vi oplevet udfordringer med at få vore budskaber bredt ud til vore medstuderende - og alle ønsker vi at gøre noget ved det.

Formelt ligger driften i Forlaget 21:34, som i 2020 blev skabt til at udgive Corona-bøgerne og nu står for udgivelsen af INDSIGTERs bøger.

Hvordan finansieres projektet?

Flere kilder støtter økonomisk: Asta & Jul. P. Justesens Fond, KUs Almene Fond, HUMrådet v. KU samt enkelte kommercielle partnere. 

Bliver det så fyldt med reklame?

Nej. Bare nej. Ingen banner-annoncer, pop-up-vinduer eller Google Adwords. Funktioner finansieret af partnere vil prydes af et logo som det eneste. 

Er der et langtidsperspektiv?

Ja. Projektet forbliver kørende i mange år, indtil institutionerne selv får etableret platforme, der lader studenterforeningerne kommunikere med de studerende. 

bottom of page