top of page

2021

70 KU-studerende beskrev faglige indsigter opsnappet i året 2020 - mere end 200 medstuderende læste og indstillede de bedste til 12 priser - som blev uddelt af dekaner, professorer, undervisere, studenterråd og venner fra det virkelige liv. De bedste artikler blev samlet og udgivet i bogen INDSIGTER.

Forside_Indsigter2020.jpg
Forside_Insights2020.jpg
Forside_Udsigter2020.jpg

De kreative studerende på Københavns Universitet skrev, digtede, fotograferede eller malede årets erkendelser - de bedste blev udgivet i coffeetable-bogen UDSIGTER.

KUs internationale studerende betragtede og beskrev Danmark og danskerne. Konklusionerne blev udgivet i bogen INSIGHTS

2021

2020 var et meget specielt år, hvor en virus stjal det meste af dagsordenen. Unge danske forfatterspirer har dog stadig fortalt gode historier, digtet følsom lyrik og skrevet tankevækkende essays, som handler om andet end sygdom, nedlukning og smittespredning.

 

Mere end 200 folkeskole- og gymnasie-elever indsendte deres bidrag til skrivekonkurrencen UNGE ORD, og de bedste blev udgivet i de 3 samlinger. 

Forside_UU2020_novelle.jpg
Forside_UU2020_digte.jpg
Forside_UU2020_freestyle.jpg

2020

En virus lukkede landet. 120 KU-studerende og mere end 200 folkeskole-, efterskole og gymnasieelever åbnede for sluserne og nedskrev deres observationer, pointer, tanker og refleksioner, som blev udgivet i 5 bøger 

KU_omslag.webp
CoronaLyrik_omslag.webp
CoronaTanker_omslag.webp
antrobogen_forside.jpg
Stats_omslag.jpg

2020

De voksne lukkede verden ned, og de mindste medborgere forstod ikke meget af hvad der skete. FN prøvede at forklare det med en børnebog, som 21:34 fik oversat, indtalt og udgivet.

Lyt med her eller download bogen som PDF her.

bottom of page